Fagernes Verkstedsenter
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice car-glassservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Dekkmann

featured image

Vi utfører gjerne dekk- og hjulskift

For mange er dekkskiftet lite lystbetont, en tidkrevende prøvelse. Vi fikser dekkskiftet raskt, sikkert og behagelig mens du slapper av med en kopp kaffe.

Dekkmerker

Vi fører dekkmerker av ypperste kvalitet fra Continental, Gislaved, og Bestdrive. Ønsker du ett annet merke enn de vi fører skaffer vi også disse på bestilling!

Oppbevar dekkene på vårt dekkhotell

Vil du unngå tunge løft og samtidig spare verdifull plass hjemme, kan du sjekke inn dekkene på vårt dekkhotell. Når du henter ut igjen dekkene fra lageret, har vi sørget for at de er rengjort og har en plettfri finish. Vi har lagringsplass for personbildekk og lastebildekk i perfekte forhold med mørkt og kaldt klima!

Vi tar kun 650,- pr. sesong for lagring av personbildekk i perfekte omgivelser. Dette inkluderer sesongskift, vask og kontroll av dekkene dine.

Hva sier loven om vinterdekk?

Hvis du ikke velger å kjøre med piggfrie dekk, kreves det to dekkskift pr. år. I perioden fra 1. desember til og med 31. mars må du ha vinterdekk på bilen.Du kan kjøre med piggdekk fra og med 1. november til 2. påskedag i Sør-Norge og for øvrig når veidekket krever det. I Nord-Norge er perioden 16. oktober til 1. mai.

Ta kontakt på Tlf: 91111123 for et godt tilbud!

Trykk her for å se dekktyper, felger og medlemsfordeler hos Dekkmann!


Fagernes Verkstedsenter – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!